Skip to main content

Foredrag: Hus, gård og landsby i vikingetiden

Hvordan boede vikinger på Østfyn? Det fortæller museumsinspektør Ane Jepsen Nyborg en helt masse om d. 17. marts på Vikingemuseet Ladby. Arkæologiske fund fra vikingetiden har i dag givet os en omfattende viden om, hvordan vikingerne helt præcist boede. Er du også interesseret i at høre om, hvad deres bygninger var lavet af, hvilke forskellige […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvordan boede vikinger på Østfyn? Det fortæller museumsinspektør Ane Jepsen Nyborg en helt masse om d. 17. marts på Vikingemuseet Ladby.
Arkæologiske fund fra vikingetiden har i dag givet os en omfattende viden om, hvordan vikingerne helt præcist boede. Er du også interesseret i at høre om, hvad deres bygninger var lavet af, hvilke forskellige boligtyper, de havde, og om man boede i hus med dyrene? Så kom med til foredrag på Vikingemuseet Ladby, hvor du får svar på alle dine spørgsmål!
Pris for at deltage er 25 kroner, og det varer fra kl. 17-19 inkl. en pause undervejs.
Bestil din billet her.

Temaweekend: i vikingernes fodspor

D. 21. – 23. juli sætter Kerteminde og omegn fokus på vikinger og deres historie med temaweekenden: i vikingernes fodspor. Se frem til en masse spændende aktiviteter for store og små, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en sjov og lærerig weekend i ægte vikingestil. Du kan også udnytte weekenden […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 21. – 23. juli sætter Kerteminde og omegn fokus på vikinger og deres historie med temaweekenden: i vikingernes fodspor.
Se frem til en masse spændende aktiviteter for store og små, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en sjov og lærerig weekend i ægte vikingestil. Du kan også udnytte weekenden til selv at drage ud til nogle af områdets vikingeattraktioner, f.eks. Vikingemuseet Ladby eller Bytoften.
Find mere info her.