Skip to main content

Hygge-søndag på Langeskov Bibliotek

Brug de mørke vinterdage på hygge-søndag med familien på Langeskov Bibliotek. Glæd dig til højtlæsning, brætspil og kreative aktiviteter for børn og voksne.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Kom med når Langeskov Bibliotek inviterer til hygge for hele familien.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Klokken 11 vil der være højtlæsning hos Kirsten Holm fra Langeskov Biblioteks Venner. Hun kommer og læser højt for de små – måske vil der også snige sig et par sange med.

Fra kl. 10-13 er der kreative aktiviteter for børn i alle aldre. Det varierer, hvad der vil være af aktiviteter.

Der er hygge-søndag den 21. januar 2024 og den 3. marts 2024. Og det er altid fra 10-13.

Juletræstænding i Munkebo

Nu er det blevet tid til, at det store juletræ i Munkebo skal tændes. Sæt kryds i kalenderen den 25. november.  Traditionen tro bliver det en hyggelig eftermiddag for alle, når julen bydes velkommen i Munkebo. Kl. 16.30 tages der imod Julemanden og nisserne på Munkebo havn, og de går i samlet flok til byens […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nu er det blevet tid til, at det store juletræ i Munkebo skal tændes. Sæt kryds i kalenderen den 25. november. 
Traditionen tro bliver det en hyggelig eftermiddag for alle, når julen bydes velkommen i Munkebo.
Kl. 16.30 tages der imod Julemanden og nisserne på Munkebo havn, og de går i samlet flok til byens juletræ.
Kl. 17.00 holder borgmesteren tale, og juletræet bliver tændt.
Derefter synger alle dejlige julesange sammen med Munkebokoret. Julestemningen sikres med glögg og æbleskiver til de voksne og godteposer til børnene.
Arrangementet er et samarbejde mellem:
Munkebo Kultur- og Bibliotekets Venner
Munkebokoret
Kerteminde Bibliotekerne
Munkebo Kulturhus
Spar Munkebo

Juletræstænding på Torvet

Fredag den 25. november bliver julen for alvor skudt i gang i Kerteminde. Kom til en hyggelig eftermiddag og aften med julestemning og bogstavskattejagt. Kl. 16.00 starter hyggen. Tag familien med på bogstavskattejagt rundt i Kerteminde. I kan tage en tur rundt i centrum og indsamle bogstaver i vinduerne på Cityforeningens medlemsbutikker. Samtidig er der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Fredag den 25. november bliver julen for alvor skudt i gang i Kerteminde. Kom til en hyggelig eftermiddag og aften med julestemning og bogstavskattejagt.
Kl. 16.00 starter hyggen. Tag familien med på bogstavskattejagt rundt i Kerteminde. I kan tage en tur rundt i centrum og indsamle bogstaver i vinduerne på Cityforeningens medlemsbutikker. Samtidig er der god mulighed for at få juleshoppet lidt i de mange spændende butikker.
Efter bogstavskattejagten er det blevet tid til at tænde det store juletræ nede på Torvet. Kl. 18.00 tændes træet af borgmester Kasper Olesen, mens Musik og Kulturskolen spiller op til julehygge.
Praktisk:
Hvis I ønsker at deltage i bogstavskattejagten, kan I få udleveret skattekortet med deltagerregler hos Pias Pølsevogn på Torvet i Kerteminde. Efter skattejagten afleverer I det udfyldte skattekort hos Pias Pølsevogn igen. Her uddeles der ligeledes en slikpose til alle børn, der afleverer kortet fredag den 25. november inden kl. 20.00.
Program:
Kl. 16.00 – 17.00: Bogstavskattejagt går i gang
Musikskolen spiller
Kl. 17.00 – 17.30: Julehygge i kirken
Kl. 17.30 – 17.55: Musikskolen spiller
Kl. 18.00: Juletræet tændes
Læs mere om dagen og reglerne for bogstavskattejagten.
 

Kirkens Korshærs adventstue i Marslev

Nu kommer julen til Den Gamle Skole i Marslev.  Kirkens Korshær inviterer til deres hyggelige adventstue i de flotte omgivelser. Her kommer der til at være salgsboder med alverdens spændende sager. Du kan blandt andet købe forskelligt strik og håndarbejde, juledekorationer, kranse og gravpynt. Der er desuden mulighed for at købe lodder i tombolaen eller […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nu kommer julen til Den Gamle Skole i Marslev. 
Kirkens Korshær inviterer til deres hyggelige adventstue i de flotte omgivelser. Her kommer der til at være salgsboder med alverdens spændende sager. Du kan blandt andet købe forskelligt strik og håndarbejde, juledekorationer, kranse og gravpynt. Der er desuden mulighed for at købe lodder i tombolaen eller det kinesiske lotteri. Skulle tørsten eller sulten melde sin ankomst, er der også mulighed for både at købe kaffe, te og saft samt boller, lagkage og æblekage.

Alle indtægter fra dagen går ubeskåret til Kirkens Korshærs arbejde med socialt udsatte. Arrangementet afholdes i samarbejde med Kirkens Korshær Østfyn-kredsen.
Kom til en hyggelig dag, hvor du kan få julehygget, samtidig med at du støtter et godt formål.

BogCafe: Læseinspiration, morgenbrød og kaffe

Er du glad for at læse, men mangler du inspiration til at finde de rette bøger for dig? Munkebo Bibliotek inviterer til booktalk, hvor du er mere end velkommen. Her kan du få læseinspiration til din næste læseoplevelse. Biblioteket præsenterer mange forskellige bøger i forskellige genrer, så der er noget for enhver smag. Der bliver […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du glad for at læse, men mangler du inspiration til at finde de rette bøger for dig?

Munkebo Bibliotek inviterer til booktalk, hvor du er mere end velkommen. Her kan du få læseinspiration til din næste læseoplevelse.
Biblioteket præsenterer mange forskellige bøger i forskellige genrer, så der er noget for enhver smag.

Der bliver serveret  morgenbrød og kaffe, så du skal bare slå dig ned og slå ørerne ud og lade dig inspirere.

Målet med booktalken er, at du går fra morgenbordet med en lang liste over bøger, som du skal læse.
Det koster 25 kr. at deltage.