Skip to main content

Syditaliensk forår i Apulien med Brenderup Højskole

Tag med Brenderup Højskole på en dejlig og spændende rejse til Apulien i Syditalien. Glæd jer til godt selskab, smukke omgivelser og lækker mad og vin. Brenderup Højskole indtager en af Syditaliens mest vidunderlige og eksotiske regioner, Apulien, og du kan komme med. Op til rejsen vil I være fire dage på højskolen, hvor I […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag med Brenderup Højskole på en dejlig og spændende rejse til Apulien i Syditalien. Glæd jer til godt selskab, smukke omgivelser og lækker mad og vin.
Brenderup Højskole indtager en af Syditaliens mest vidunderlige og eksotiske regioner, Apulien, og du kan komme med. Op til rejsen vil I være fire dage på højskolen, hvor I sammen forbereder jer til rejsen, som finder sted fra. d. 29. maj til d. 5. juni. Inden rejsen lærer I hinanden godt at kende, imens I stifter bekendtskab med Apuliens kultur, natur og smage.
Mandag d. 29. maj rejser I afsted mod Syditaliens betagende ro og smukke omgivelser. Her er arrangeret et række hyggelige og spændende udflugter rundt i området, så I kommer hjem rige på indtryk og fyldt op af Italiens dragende kultur.
Det koster 13.400 kroner at deltage, og i prisen er både inkluderet ophold på højskolen og i Apulien, undervisning, udflugter og logi. Der vil være et tillæg på 1000 kroner, hvis der ønskes enkeltværelse.
Få mange flere praktiske information og find programoversigten på Brenderup Højskoles hjemmeside.

ArtWeek i Kerteminde

Kunsten er i centrum i Kerteminde den 24. juni – 1. juli. Her kan du opleve og lade dig inspirere af alverdens forskellige kreative kunstformer. For tiende gang afholdes ArtWeek i Kerteminde, hvor fokus er på at skabe en anderledes kunstudstilling. I år er hele 36 kunstnere inviteret til at deltage, og de vil alle […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kunsten er i centrum i Kerteminde den 24. juni – 1. juli. Her kan du opleve og lade dig inspirere af alverdens forskellige kreative kunstformer.
For tiende gang afholdes ArtWeek i Kerteminde, hvor fokus er på at skabe en anderledes kunstudstilling. I år er hele 36 kunstnere inviteret til at deltage, og de vil alle præsentere hver deres unikke kunst. Du kan bl.a. glæde dig til bronzeskulpturer, stenhuggerworkshops, maleri, croquis-tegning, RAKU-brænding, en strikket og hæklet kæresteport og meget mere.
D. 24. juni vil der være officiel åbning af ugen kl. 16.
Der er fri entré til ArtWeek. Læs mere her.