Skip to main content

Vinsmagning, tapas og underholdning med Amin Jensen

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show. Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show.
Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor stemme, musiktalent og en timing, der altid får gang i lattermusklerne hos publikum. Du husker ham måske også som vært på DR-programmet ‘Hit med sangen’, der høstede et overvældende seertal fra 2000-2004.
Oplev Amin Jensen på Otterup Geværfabrik, som han besøger d. 23. marts. Her er der lagt an til nogle gode timer med vinsmagning og tapas fra kl. 18.00, inden Amin Jensen indtager scenen kl. 19.30.
Skal du med til en hyggelige og underholdende aften? Så køb en billet her.

Temaweekend: gastronomi i bevægelse

D. 18. – 20. august står den på masser af mad og smagfulde lækkerier i Kerteminde og omegn med temaweekenden: gastronomi i bevægelse. Tag en bid af Kerteminde, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en smagfuld weekend fyldt med mad og gastronomi. Du kan både se frem til at smage og lære […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 18. – 20. august står den på masser af mad og smagfulde lækkerier i Kerteminde og omegn med temaweekenden: gastronomi i bevægelse.
Tag en bid af Kerteminde, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en smagfuld weekend fyldt med mad og gastronomi. Du kan både se frem til at smage og lære mere om områdets friske fisk og saftige kød fra fritgående dyr, hjemmelavede delikatesser som most og marmelade, lidt til den søde tand og meget mere.
Du kan også udnytte weekenden til selv at drage ud til nogle af de mange skønne gårdbutikker og spisesteder i området.
Find mere info her.

Infomøde om det nye foodtruck-område ved havnen

Den 13. april afholdes der infomøde om det nye foodtruckområde på havnen i Kerteminde. Kom og hør mere om planerne, og hvordan du kan få en plads. Det er håbet, at foodtruckområdet kommer til at blive byens nye samlingssted. Derfor afholdes der et infomøde den. 13. april kl. 9 for alle interesserede. Claus Lade, der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 13. april afholdes der infomøde om det nye foodtruckområde på havnen i Kerteminde. Kom og hør mere om planerne, og hvordan du kan få en plads.
Det er håbet, at foodtruckområdet kommer til at blive byens nye samlingssted. Derfor afholdes der et infomøde den. 13. april kl. 9 for alle interesserede. Claus Lade, der er udviklingsdirektør i Kerteminde Kommune, kommer til at vise rundt på pladsen, og du kan høre nærmere om, hvordan du kan få en fast plads i det nye område.

Foodtruck-området blev etableret i 2022, som et sted hvor besøgende og lokale kan samles om nem og lækker mad. Ideen er, at det hele er samlet ét sted, så det kan blive et naturligt samlingssted i byen.

Området består af seks pladser, der alle er forsynet med strøm, så en madvogn let kan sættes til og operere. Desuden er der skabt et hyggeligt område, der er inspireret af Storms Pakhus, hvor man kan sidde og nyde sin mad

For tilmelding skal du kontakte Marianne Lorentzen på mml@kerteminde.dk. Har du spørgsmål til mødet, er du også velkommen til at skrive.