Skip to main content

Koncert med Musik- og Kulturskolen på Munkebo Bibliotek

Kom forbi Munkebo Bibliotek når de dygtige unge musikere fra Musik- og Kulturskolen fylder stedet med musik. Munkebo Bibliotek lægger lokaler til, når de unge musikere fra Musik- og Kulturskolen afholder deres smukke koncert. De afholder løbende koncerter på biblioteket, men onsdag den 23. november er en af de sidste gange i år. Det er ny […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom forbi Munkebo Bibliotek når de dygtige unge musikere fra Musik- og Kulturskolen fylder stedet med musik.

Munkebo Bibliotek lægger lokaler til, når de unge musikere fra Musik- og Kulturskolen afholder deres smukke koncert. De afholder løbende koncerter på biblioteket, men onsdag den 23. november er en af de sidste gange i år. Det er ny musik og nye musikere hver gang, men det er garanteret hver gang, at de unge stemmer fylder biblioteket.
Det er gratis at komme og høre koncerten, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

Koncert med Stig Rossen i Birkende kirke

Birkende Kirke danner i år rammer for en skøn forårskoncert med Stig Rossen d. 16. marts. Skal I med? Foråret bliver hjulpet godt på vej, når den velkendte sanger Stig Rossen sætter stemningen. Hans store og behagelige sangstemme passer perfekt til kirkerummets smukke akustik, så I kan se frem til en dejlig, musikalsk oplevelse. Og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Birkende Kirke danner i år rammer for en skøn forårskoncert med Stig Rossen d. 16. marts. Skal I med?
Foråret bliver hjulpet godt på vej, når den velkendte sanger Stig Rossen sætter stemningen. Hans store og behagelige sangstemme passer perfekt til kirkerummets smukke akustik, så I kan se frem til en dejlig, musikalsk oplevelse. Og så støtter I tilmed Birkende Forsamlingshuset, når I køber billet.
Det koster 200 kroner at deltage i koncerten, og I kan bestille jeres billetter ved at ringe til Helen Folleraas på tlf.: 22 33 72 14 eller til Kirsten Lorenzen på tlf.: 60 63 33 71.
Læs mere her.