Skip to main content

Temaweekend: lystfisker de luxe

D. 8. – 10. september vil fisk og lystfiskeri være i centrum i Kerteminde og omegn med temaweekenden: lystfisker de luxe. Glæd dig til en masse spændende arrangementer, hvor du kan blive klogere på, og nørde løs om, fiskeri og dyrelivet under vandoverfladen. I samme weekenden er det desuden “Fiskens dag” og “Fjordens dag”, så […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 8. – 10. september vil fisk og lystfiskeri være i centrum i Kerteminde og omegn med temaweekenden: lystfisker de luxe.
Glæd dig til en masse spændende arrangementer, hvor du kan blive klogere på, og nørde løs om, fiskeri og dyrelivet under vandoverfladen. I samme weekenden er det desuden “Fiskens dag” og “Fjordens dag”, så hvis du elsker at fiske – eller bare elsker fisk -, vil der være nok at se frem til.
Find mere info her.

Temaweekend: gastronomi i bevægelse

D. 18. – 20. august står den på masser af mad og smagfulde lækkerier i Kerteminde og omegn med temaweekenden: gastronomi i bevægelse. Tag en bid af Kerteminde, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en smagfuld weekend fyldt med mad og gastronomi. Du kan både se frem til at smage og lære […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 18. – 20. august står den på masser af mad og smagfulde lækkerier i Kerteminde og omegn med temaweekenden: gastronomi i bevægelse.
Tag en bid af Kerteminde, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en smagfuld weekend fyldt med mad og gastronomi. Du kan både se frem til at smage og lære mere om områdets friske fisk og saftige kød fra fritgående dyr, hjemmelavede delikatesser som most og marmelade, lidt til den søde tand og meget mere.
Du kan også udnytte weekenden til selv at drage ud til nogle af de mange skønne gårdbutikker og spisesteder i området.
Find mere info her.

Temaweekend: i vikingernes fodspor

D. 21. – 23. juli sætter Kerteminde og omegn fokus på vikinger og deres historie med temaweekenden: i vikingernes fodspor. Se frem til en masse spændende aktiviteter for store og små, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en sjov og lærerig weekend i ægte vikingestil. Du kan også udnytte weekenden […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 21. – 23. juli sætter Kerteminde og omegn fokus på vikinger og deres historie med temaweekenden: i vikingernes fodspor.
Se frem til en masse spændende aktiviteter for store og små, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en sjov og lærerig weekend i ægte vikingestil. Du kan også udnytte weekenden til selv at drage ud til nogle af områdets vikingeattraktioner, f.eks. Vikingemuseet Ladby eller Bytoften.
Find mere info her.

Temaweekend – den uovertrufne natur

D. 16. – 18. juni er det Kerteminde og omegns smukke natur, der er i fokus med temaweekenden: den uovertrufne natur. Se frem til en masse spændende aktiviteter for store og små, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en god weekend fyldt med natur. Du kan også udnytte weekenden til […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 16. – 18. juni er det Kerteminde og omegns smukke natur, der er i fokus med temaweekenden: den uovertrufne natur.
Se frem til en masse spændende aktiviteter for store og små, når Kerteminde Kommunes erhvervs- og foreningsliv går sammen om at skabe en god weekend fyldt med natur. Du kan også udnytte weekenden til selv at drage ud i nogle af områdets fantastiske naturområder.
Find mere info her.