Skip to main content

Vinsmagning hos Pejsemontering Fyn

Hvad siger du til en hyggelig aften med smagfulde vine og lækre tapas? Pejsemontering Fyn og Liwira kunst, interiør og delikatesser afholder nemlig Vinsmagning torsdag den 16. marts fra kl. 18. Lucas Lange fra Haller Vine vil fortælle og lade deltagerne smage vine fra verden rundt. Og dertil vil der blive serveret tapas fra Hos […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvad siger du til en hyggelig aften med smagfulde vine og lækre tapas? Pejsemontering Fyn og Liwira kunst, interiør og delikatesser afholder nemlig Vinsmagning torsdag den 16. marts fra kl. 18.
Lucas Lange fra Haller Vine vil fortælle og lade deltagerne smage vine fra verden rundt. Og dertil vil der blive serveret tapas fra Hos Michael.
Det koster 299,- at deltage og tilmelding skal ske på Facebook HER eller i butikken hos Pejsemontering Fyn i Langeskov.

Vinsmagning, tapas og underholdning med Amin Jensen

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show. Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver lækkert, smagfuldt og sjovt, når MusicBooking.dk i samarbejde med Otterup Geværfabrik og Meny Otterup inviterer til en skøn aften med vinsmagning, tapas og Amin Jensen-show.
Amin Jensen er kendt for sine comedyshows, hvor han leverer slående parodier, skæve musiknumre og masser af humoristiske betragtninger om hverdagslivets stort og småt. Han besidder en stor stemme, musiktalent og en timing, der altid får gang i lattermusklerne hos publikum. Du husker ham måske også som vært på DR-programmet ‘Hit med sangen’, der høstede et overvældende seertal fra 2000-2004.
Oplev Amin Jensen på Otterup Geværfabrik, som han besøger d. 23. marts. Her er der lagt an til nogle gode timer med vinsmagning og tapas fra kl. 18.00, inden Amin Jensen indtager scenen kl. 19.30.
Skal du med til en hyggelige og underholdende aften? Så køb en billet her.

Vinsmagning hos Pejsemontering Fyn

Hvad siger du til en hyggelig aften med smagfulde vine og lækre tapas? Pejsemontering Fyn og Liwira kunst, interiør og delikatesser afholder nemlig Vinsmagning fredag den 21. april fra kl. 18. Lucas Lange fra Haller Vine vil fortælle og lade deltagerne smage vine fra verden rundt. Dertil vil der blive serveret tapas. Det koster 299,- […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvad siger du til en hyggelig aften med smagfulde vine og lækre tapas? Pejsemontering Fyn og Liwira kunst, interiør og delikatesser afholder nemlig Vinsmagning fredag den 21. april fra kl. 18.
Lucas Lange fra Haller Vine vil fortælle og lade deltagerne smage vine fra verden rundt. Dertil vil der blive serveret tapas.
Det koster 299,- at deltage og tilmelding skal ske ved at kontakte dem over Facebook eller i butikken hos Pejsemontering Fyn i Langeskov.

Vinsmagning hos Liwira og Pejsemontering Fyn

Nyd sommeren sammen med Pejsemontering Fyn og Liwira, når de inviterer til torsdags tasting med vin og delikatesser den 29. juni. Hos Pejsemontering Fyn og Liwira, der deler butik på Jernbanegade 16 i Langeskov, vil de gerne forkæle deres kunder lidt ekstra i anledningen af sommer og sol. Derfor har de arrangeret en hyggelig aften […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nyd sommeren sammen med Pejsemontering Fyn og Liwira, når de inviterer til torsdags tasting med vin og delikatesser den 29. juni.
Hos Pejsemontering Fyn og Liwira, der deler butik på Jernbanegade 16 i Langeskov, vil de gerne forkæle deres kunder lidt ekstra i anledningen af sommer og sol. Derfor har de arrangeret en hyggelig aften med vinsmagning og gode snacks.
Jimmi Korsholm fra Korsholm Vin medbringer et skønt udvalg af vine, både rosé-, rød- og hvidvin. Derudover vil han præsentere de deltagende for spændende nye vine fra Canada. Undervejs i smagningen vil han gøre jer klogere på vinene, druerne og områderne, de er fra, samt sammensætningen mellem vin og mad.
Der er selvfølgelig også tid til lidt hyggesnak i sommervarmen med de gode vine og delikatesser ved hånden. Begge dele kan købes med hjem.
Deltagelse koster 150 kroner pr. person – du kan enten tilmelde dig i butikken eller overføre 150 kroner over MobilePay: nr. 624589. Skriv dit navn i kommentarfeltet.
| Annoncørbetalt indhold |

Vinsmagning hos Liwira: Julevin og portvin

Efter at have afholdt flere velbesøgte vinsmagninger, er det nu blevet tid til en julesmagning hos Liwira i Langeskov.  Derfor inviterer de onsdag den 15. november fra kl. 18.00-21.30 til smagning af julevin og portvin. Der bliver mulighed for at smage på riesling, rødvine og portvine, der passer godt til julemaden. Simon fra Haller Vine […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Efter at have afholdt flere velbesøgte vinsmagninger, er det nu blevet tid til en julesmagning hos Liwira i Langeskov. 
Derfor inviterer de onsdag den 15. november fra kl. 18.00-21.30 til smagning af julevin og portvin. Der bliver mulighed for at smage på riesling, rødvine og portvine, der passer godt til julemaden.
Simon fra Haller Vine kommer og fortæller om de forskellige vine, og Liwira sørger for, at der er noget at spise til smagningen.
Det koster 200 kr. at deltage, og tilmelding er nødvendig. Du kan se facebookbegivenheden her.
Kom og bliv klogere på, hvad der skal i glassene på dit julebord i år.