Skip to main content
28. november 2022

Kerteminde Kommune har fået en ny kommunaldirektør

Et enigt ansættelsesudvalg med repræsentanter fra ledelse, medarbejdere og byråd har nu peget på Inger Marie Vynne til stillingen som ny kommunaldirektør.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Kerteminde Kommune har fået sig en ny kommunaldirektør. Et enigt ansættelsesudvalg med repræsentanter fra ledelse, medarbejdere og byråd har nu peget på Inger Marie Vynne til stillingen som ny kommunaldirektør i Kerteminde Kommune. Torsdag den 24. november 2022 blev den indstilling tiltrådt af Kerteminde Byråd.

Borgmester Kasper Ejsing Olesen glæder sig til at byde den nye kommunaldirektør velkommen, når hun starter i Kerteminde Kommune den 1. januar 2023:

Jeg er simpelthen så glad på vegne af Kerteminde Kommune, at vi nu får Inger Marie, som ny kommunaldirektør i Kerteminde. Inger Marie har en spændende profil, og har mange års erfaring som professionel topleder. Hun har tidligere stået i spidsen for mange af de rejser vi som organisation og kommune er og skal ud på. Hun har vist, at hun kan styre en organisation igennem en udvikling og formået at skabe resultater, der kan mærkes.

Med Inger Marie får vi nu en samlet direktion. Et helt fantastisk hold, der alle bringer forskellige kompetencer med til bordet. Et hold der kan og vil spille organisationen og os som byråd gode.” fortæller Kasper Ejsing Olesen, Borgmester i Kerteminde Kommune.

Inger Marie Vynne har erfaringer senest fra Lejre Kommune, hvor hun i 9 år har arbejdet som kommunaldirektør. Hun er en udviklingsorienteret leder med indgående kendskab til det kommunale maskinrum.

Inger Marie Vynne, ny kommunaldirektør i Kerteminde. Foto: Kerteminde Kommune.

Kerteminde Kommune har en skøn beliggenhed med natur, kultur, aktive erhverv og levende bysamfund. Kommunen er inde i en spændende udviklingsproces og Byrådets vision “Vi vil fællesskaberne” er ambitiøs. Der er en retning, som jeg gerne vil tage medansvar for at omsætte til virkelighed i de kommende år.

For mig har Kerteminde Kommune en god størrelse. I en mindre kommune er der bedre betingelser for at arbejde relationsbaseret, med nærhed til driften og “hverdagslivet” – både borgernes og organisationens. Jeg glæder mig også til personligt at tage del i livet her i kommunen”, siger Inger Marie Vynne.

Inger Marie Vynne er 57 år, uddannet Cand. merc. int. ved Copenhagen Business School og har de seneste 20 år været leder på topniveau i kommuner. Hun er født og opvokset i en lille by i Jylland – Askov, men bor til dagligt i København. Hun har tre voksne sønner – og tre små børnebørn som bor i Haderslev.

Inger Marie Vynne begynder arbejdet som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune den 1. januar 2023. Hun afløser Anders Bjældager, som er skiftet til jobbet som kommunaldirektør i Slagelse Kommune pr. 1. august 2022.