Skip to main content
24. april 2023

Kim Poulsen har modtaget fotopriser

Resultatet fra det årlige FEP Awards er netop tikket ind, og Fotograf Kim Poulsen har modtaget tre individuelle priser for sit arbejde.

Af: Viktor Bork | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Resultatet fra det årlige FEP Awards er netop tikket ind, og Fotograf Kim Poulsen har tre gode grunde til at være en tilfreds mand. Han modtog nemlig tre individuelle priser for sit arbejde.

Federation of European Professional Photographers, forkortet FEP, er en international nonprofitorganisation for fotografer. Siden 1999 har de støttet og skabt netværker for fotografer over hele verden. I skrivende stund repræsenterer de over 50.000 billedmagere fordelt over 29 lande.

I forbindelse med deres arbejde har FEP i en årrække afholdt det prestigefyldte FEP Awards, der forsøger at belønne sammenslutningens hårdtarbejdende fotografer. Resultatet fra årets FEP Awards er netop tikket ind, og Fotograf Kim Poulsen kan være godt tilfreds – faktisk har han tre rigtig gode grunde. Kim Poulsen kan nemlig lade sig hædre med tre individuelle priser i følgende kategorier:

  • 1 x Distinction / Landscape
  • 1 x Merit / Landscape
  • 1 x Merit / Advertising and Commercial

Se Kim Poulsen prisvindende arbejde på Facebook.

En serievindende fotograf

Det er ikke første gang, at Kim Poulsen kan skrive prisvindende fotograf på cv’et. I 2020 blev han kåret til at være blandt verdens 10 bedste reportagefotografer. Det samme år vandt desuden prisen som årets reportagefotograf i Danmark.

Det er derfor ikke overraskende, at Kim Poulsen er en sikker hånd bag linsen og garant for kvalitet. Så hvis du står og mangler en fotograf til det kommende bryllup eller til et erhvervsprojekt, kan du altid kontakte ham og komme frem til en aftale.

Bliv meget klogere på hans arbejde, priserne og hans store katalog af ydelser på hjemmesiden: