Skip to main content
6. februar 2023

LokalVækst starter erhvervsnetværk i Kerteminde

Torsdag den 9. februar starter LokalVækst et nyt erhvervsnetværk op i Kerteminde. Skal du med?

Af: Rikke Hansen | Foto:

Ønsker du at udvide dit erhvervsnetværk i Kerteminde, så står LokalVækst klar med en løsning til dig.

De fleste erhvervsdrivende har lavet ét eller flere salg eller skaffet nye forbindelser via deres netværk. Dette understreger vigtigheden af at have et netværk. I Odense har LokalVækst allerede et stærkt erhvervsnetværk, og derfor tager LokalVækst nu initiativ i Kerteminde.

Formålet med erhvervsnetværket er, at en række virksomheder kan skabe nye forbindelser og sparre med hinanden samt sætte nye øjne på forskellige problemstillinger. Uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed eller har 100 ansatte, er du velkommen til at deltage i denne enestående mulighed. Det er i fællesskabet, man kan spille hinanden stærkere.

Lær mere den 9. februar

Det første møde finder sted tirsdag den 9. februar 2023 hos Hejtex kl. 7.45-9.45 i Kerteminde, hvor en række virksomheder allerede har tilmeldt sig og ser frem sig til at styrke det professionelle fællesskab i Kerteminde.

Ved netværksmødet vil virksomhederne have mulighed for at præsentere sig selv samt indgå i en dialog med hinanden. Ligeledes vil der være nogle aktiviteter, som har til formål at fremme nye erhvervsforbindelser.

 Vi er meget glade for, at der allerede er virksomheder, som har vist os tillid og tilmeldt sig arrangementet, samt de gæster som også deltager for at lære mere om konceptet. Vi ser frem til en spændende dag med jer, siger LokalVæksts direktør Allan Holmberg.

For yderligere information klik her, eller kontakt direktør Allan Holmberg via mail på allan@lokal-gruppen.dk.