BETALT ANNONCE

Love Your Body – massage v. Tina Dahl

Har du ømheder og spændinger i kroppen, og trænger du til lidt selvforkælelse? Så læg dig på briksen hos massør Tina Dahl i Munkebo.

Hos Love Your Body møder du RAB-registrerede fysiurgiske massør Tina Dahl, der siden 2014 har været herre i egen massageklinik. Her tilbyder hun massage og akupunktur, der ikke kun skal give din krop velvære, men også skal dulme og behandle spændinger og smerter i din krop.

I klinikken er der lagt vægt på at skabe en afslappende og rolig atmosfære, hvor du kan komme helt ned i gear og bare nyde din massage. Her er det dig, der er i fokus, og behandlingen tager udgangspunkt i dine udfordringer.

Få løsnet op i kroppen

Hos Tina Dahl kan du få følgende behandlinger:

  • Fysiurgisk massage med eller uden triggerpunktbehandling
  • Cupping
  • Hoved-, ansigts- og nakkemassage
  • Graviditetsmassage
  • Børnemassage
  • Øreakupunktur

Fysiurgisk massage er en effektiv behandlingsform mod muskelspændinger, smerter i ryg og lænd, sportsskader, blodcirkulationsproblemer, spændingshovedpine og meget mere. Her kan cupping også være en hjælp, da de små ’koppe’, der suges fast til huden, er med til at øge blodcirkulationen i området, opløse spændinger og rense for affaldsstoffer i bindevævet.

Derimod kan øreakupunktur være en gavnlig metode for dig, der oplever f.eks. søvnbesvær, migræne eller problemer i forbindelse med overgangsalder, eller for dig, der vil slippe af med en afhængighed overfor f.eks. sukker, alkohol eller nikotin.

Bemærk desuden, at du kan bruge din sundhedsforsikring ved behandlinger hos Love Your Body.

Book en tid hos Tina Dahl på hendes hjemmeside:

Find virksomheden her:

Telefon

(+45) 29 36 94 30

E-mail

tdahl2211@gmail.com

Adresse

Kølstrupvej 48
5330 Munkebo

Følg med på Facebook

Del denne side