Skip to main content
26. januar 2024

Musikprogrammet til årets Kirsebærfestival er offentliggjort

Du kan roligt begynde at glæde dig til uge 29, når Kerteminde afholder Kirsebærfestival – for igen i år bliver det med et festligt musikprogram.

Af: Marie Daugbjerg | Foto:

Der er garanti for dans, fest og farver til Kirsebærfestivalen 2024. Festivalen har netop offentliggjort årets musikprogram, som byder på pop, rock, jazz og folkemusik med både velkendte klassikere og nye hits.

Kirsebærfestivalen er Kertemindes traditionsrige byfest, og som sædvanlig vil der være massevis af spændende arrangementer indenfor bl.a. kultur, kunst og musik på programmet.

Musik for enhver smag

På førstedagen den 19. juli skyder De Gyldne Drenge festivalen i gang med irsk folkemusik i danske klæder. Herefter kan du synge med på Dolly Partons største numre leveret af Dot, og senere vil både Seven Minds og Magi i Luften præsentere en parade af klassiske hits. Aftenen sluttes af med Andreas Langvad, der er en nyere dansk popkunstner med fuld fart frem.

Lørdag den 20. juli går vi direkte fra harmonikamusik over pop/rock-klassikere til Bamses Venner-kopibandet Danses Venner, imens aftenen vil gå med Bryan Adams Jam og Thomas Helmig Jam.

Amanda Jazzband lægger ud på festivalens sidste dag, hvorefter Tuff Enuff sætter gang i festen med klassisk rock. Og til at slutte hele ballet af vil På Slaget 12 give den gas med alle deres store hits.

Se hele programmet og læs mere om Kirsebærfestivalen på: kirsebaerfestival.dk.