Skip to main content
12. juni 2024

Nu kan du lade bilen op, imens du henter materialer til dit næste byggeprojekt

Der er godt nyt til dem, der er hoppet med på den grønne vogn og har valgt et elektrisk køretøj. Bygma Kerteminde har nemlig netop opsat ladestandere uden for forretningen. Dermed kan du optimere din tid ved at få strøm på bilen, mens du handler.

Af: Bygma | Foto: Bygma
PRESSEMEDDELELSE

Hvis du er den stolte ejer af en el- eller hybridbil, er det ikke kun den grønne omstilling, du har taget del i. Det er også et skift i hverdagen, der til tider kan kræve lidt ekstra planlægning for at få enderne til at hænge sammen med opgaver, omveje og opladninger.

For at gøre det lidt nemmere for dig har Bygma Kerteminde nu i samarbejde med Clever opsat ladestandere, så kunderne kan lade bilen op, mens de handler, og medarbejderne kan få strøm på bilen i løbet af arbejdsdagen.

Vi ser en stigning i antallet af el- og hybridbiler blandt både vores kunder og medarbejdere, og det er jo rigtigt positivt for klimaet. Det vil vi gerne understøtte, og derfor har vi nu opsat nye ladestandere udenfor butikken – så kan man slå to fluer med ét smæk, siger Sten Kristoffersen, der er direktør hos Bygma Kerteminde.

Kom hurtigt videre med en lynopladning

Ud over de sædvanlige ladestandere har Bygma Kerteminde også fået opsat lynladere målrettet de kunder, der kører elvarevogne.

En opladning af en større bil plejer at tage 6-7 timer, hvilket ikke passer særligt godt ind i håndværkerens arbejdsdag. Derfor har vi valgt at få lynladere, som er forbeholdt håndværkskunderne, så deres elbiler kan få et boost, imens de er inde i butikken, fortæller Sten Kristoffersen og tilføjer:

På den måde kan vi imødekomme behovet for et quickfix til batteriet og støtte op om det grønne bilvalg.

Nem og bekvem opladning hos Bygma

De nye ladestandere er en del af de større ambitioner fra Danmarks største leverandør af byggematerialer om at skabe bæredygtig vækst, og af den grund kører virksomhedens egne trucks og fremtidige pladsbiler også på el. Det var derfor helt naturligt at indgå et samarbejde med Clever, der står bag landets største ladenetværk.

Clever er en velkendt leverandør til elbiler, hvor de fleste ejere i forvejen har et login hos dem. Derfor skulle det også gerne være så smertefrit som muligt for vores kunder at benytte de nye ladere, forklarer Sten Kristoffersen.

Bygma Kerteminde har i samarbejde med Clever opsat ladestandere udenfor butikken. Så kunderne kan lade bilen op, mens de handler, og medarbejderne kan få strøm på bilen i løbet af arbejdsdagen.