KERTEMINDE

OM LOKALNYT KERTEMINDE

LokalNyt Kerteminde er din nye lokale e-avis, der samler alt, hvad der rør sig i din by. På LokalNyt Kerteminde kan du holde dig opdateret på de seneste nyheder, de nyeste events og byens erhvervs- og foreningsliv

Alt det bedste fra Kerteminde

Har du svært ved at danne dig et overblik over, hvad der sker i Kerteminde? Så har vi samlet de seneste nyheder, begivenheder, ledige stillinger og meget mere på din nye lokale e-avis LokalNyt Kerteminde.

Mangler din virksomhed lokal omtale og kendskab, kan du blive annoncør på LokalNyt Kerteminde. Det kan du læse mere om her.

Det kan også være, du har et stort netværk og kender virksomheder, der kunne få gavn af at være synlig på LokalNyt Kerteminde. Så kan du med fordel blive en del af vores forhandlernetværk – og tjene penge på det. Læs mere om vores forhandlernetværk her.

Din nye e-avis i Kerteminde

Kerteminde er en hyggelig havneby i konstant udvikling. Der sker hele tiden nye ting indenfor kultur, foreninger og erhverv. Derfor har vi startet en ny e-avis, der skal holde dig opdateret på alt, hvad der sker i dit lokalområde netop nu.

I e-avisen kan du både læse om nyheder fra erhvervslivet, fortællinger fra byens foreninger og institutioner og om de forskellige begivenheder og oplevelser, der foregår i Kerteminde netop nu.