Skip to main content
6. juli 2023

Peer og Finn trækker sig fra TotalTruck A/S og giver plads til unge kræfter

På trods af at forretningen kun går bedre og bedre, har stifterne af TotalTruck A/S, Fin Jensen og Peer Jeppesen, valgt at starte et glidende generationsskifte, så unge kræfter kan komme til.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

På trods af at forretningen kun går bedre og bedre, har stifterne af TotalTruck A/S, Finn Jensen og Peer Jeppesen, valgt at starte et glidende generationsskifte, så unge kræfter kan komme til.

Der er næsten gået 23 år, siden at Finn Jensen og Peer Jeppesen startede firmaet TotalTruck A/S, der sælger, udlejer og servicerer gaffeltrucks. I dag har de knap 30 ansatte, og i alle de år, firmaet har eksisteret, har de to stået i spidsen, men nu blæser der nye vinde over firmaet i Langeskov.

Det er tid til forandring

I fællesskab har de to kompagnoner taget en beslutning om, at det er tid til at begynde at trække sig tilbage og lige så stille lade næste generation komme til roret.

Det er tre erfare mænd, der i fremtiden skal stå i spidsen for firmaet, og to af dem har endda en særlig familiær tilknytning til stedet. Det er de to sønner – Thomas Jensen og Anders Aagaard Jeppesen – der sammen med teknisk chef Kennet Sørensen fremover skal udgøre ledelsen (de tre ses på billedet øverst).

En glidende overgang

Det bliver dog ikke fra den ene dag til den anden, at den nye ledelse overtager. Finn og Peer startede faktisk deres nedtrapning sidste år ved at begynde at holde en ugentlig fridag, og det er planen, at de snart vil begynde at tage en mere. Så som Thomas, Anders og Kenneth overtager mere og mere, vil Finn og Peer løbende trappe ned og til sidst stoppe helt.

Allerede nu kører den daglige drift uden Finn og Peers indflydelse, men de er dog stadig meget til stede, hvor de lærer fra sig og rådgiver den nye ledelse.

– Det er med lige dele stolthed og ærefrygt

Det er da også tre glade nye ledere, der med stolthed og respekt langsomt overtager styringen.

Det er med lige dele stolthed og ærefrygt at vi, i samspil med vores fantastiske kollegaer, driver virksomheden videre, i samme ånd som den er skabt af.

Vi fortsætter det hårde og spændende arbejde som Peer og Finn har lagt grundstenene til. Vores målsætning – via kvalitet, tillid og fornuftig prispolitik at skabe og drive en markedsførende servicevirksomhed for de fynske gaffeltruckbrugere – vedbliver at være vores kompas i en branche præget af hård konkurrence og høje kunde-forventninger, fortæller Thomas Jensen.

Du kan derfor stadig forvente god service og kvalitet til fornuftige priser hos TotalTruck A/S – uanset hvem der står ved roret.

Du kan læse mere om TotalTruck A/S lige her eller på deres hjemmeside.