Skip to main content
26. oktober 2022

Pejsemontering Fyn udvider med ny boligafdeling

Firmaet i Langeskov er bedst kendt for deres salg og montering af pejse og brændeovne. Nu udvider de med en ny afdeling, der i stedet fokuserer på interiør, brugskunst og delikatesser.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Firmaet i Langeskov er bedst kendt for deres salg og montering af pejse og brændeovne, men de forhandler også andre ting. Derfor byder de nu velkommen til en ny afdeling, der har fokus på bolig, selvforkælelse og gaveideer.

Hos Pejsemontering Fyn har ejerne, Lisbeth og Jørgen sideløbende med pejseforretningen introduceret kunderne for flere og flere andre små produkter til hjemmet. Kunst, interiørartikler og delikatesser har fundet vej til hylderne, og nu er der kommet så mange varer, at afdelingen har fået sit eget navn: Liwira kunst interiør og delikatesser.

Så nu kan du i butikken og på Liwiras egen facebookside se et stort udvalg af ting til boligen, maven og gavekurven. En stor del af udvalget er enten lokalt produceret eller på anden måde bæredygtigt.

Et følgervalgt navn

Navnet Liwira har følgerne på Pejsemontering Fyns Facebookside været med til at vælge. Der blev  udloddet en konkurrence, hvor følgerne kunne komme med deres bud på, hvad den nye afdelings skulle hedde.

Valget faldt på Liwira, der er en sammentrækning af ejerens navn: Lisbeth Windeballe Rasmussen. Det er også primært Lisbeth, der står for afdelingen, mens Jørgen fortsat har fuldt fokus på pejseafdelingen.

For Pejsemontering Fyn forhandler og monterer naturligvis fortsat alt i pejse, biopejse, pilleovne og brændeovne, og de vil stadig være at finde på firmaets oprindelige facebookside.