Skip to main content
11. september 2023

Privatstressklinik.dk’s nye foredrag giver større bevidsthed om stress og mental sundhed

Hvad er stress? Hvordan bliver du fri af det? Og hvordan opnår du mental sundhed? De spørgsmål kan du få svar på hos Privatstressklinik.dk, der præsenterer et nyt foredrag.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hvad er stress? Hvordan bliver du fri af det? Og hvordan opnår du mental sundhed? De spørgsmål kan du få svar på hos Privatstressklinik.dk, der præsenterer et nyt foredrag.

Hos WHO finder du en definition på mental sundhed, som indbefatter:

  • en tilstand af velbefindende
  • evnen til at håndtere stress
  • evnen til at håndtere dagligdagens udfordringer
  • muligheden for at udfolde sine evner
  • deltagen i fællesskaber med andre mennesker.

Spørgsmålet her er dog: hvad vil det sige at opleve velbefindende? Og hvordan opnår man det i behandlingen mod stress? Ifølge stressvejleder og indehaver af Privatstressklinik.dk, Anette Lindegaard, skal stress forebygges og velbefindende opnås gennem en øget bevidsthed. Det gælder både for det enkelte individ, der oplever stress, men også for folk omkring, for vi påvirker hinanden mere, end vi tror.

Hovedårsagen til stress

I Privatstressklinik.dk’s nye foredrag: ’Hovedårsagen til stress’ giver Anette Lindegaard sit bud på, hvad stress i vores moderne verden opstår af. Derudover udruster hun deltagerne med en større bevidsthed for sig selv og hinanden, så vi i fællesskab får reduceret antallet af stresstilfælde for fremtiden.

Et foredrag med Anette Lindegaard foregår altid interaktivt, så deltagerne bringes i spil undervejs. Varigheden kan tilpasses efter jeres ønsker indenfor 1-3 timer, men der kan også tilbydes endagsseminarer.

Lyder det interessant? Du kan læse mere om foredrag på privatstressklinik.dk, eller du kan tage kontakt til Anette Lindegaard på tlf.: 41 29 16 26.

Du kan også læse mere om mental sundhed på Sundhedsstyrelsen hjemmeside: https://www.sst.dk/da/viden/forebyggelse/mental-sundhed