Skip to main content
16. februar 2023

Sådan sikrer I, at jeres gaffeltrucks er i forsvarlig stand

Ligesom andre køretøjer skal jeres gaffeltrucks jævnligt tjekkes igennem til service for at undgå uhensigtsmæssige ulykker eller nedbrud.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Ligesom alle andre køretøjer skal jeres virksomheds gaffeltrucks jævnligt tjekkes igennem til service for at undgå uhensigtsmæssige ulykker eller nedbrud. Læs her, hvad I skal huske.

Gaffeltrucks er for mange virksomheder et vigtigt – og endda nødvendigt – redskab i driften. Derfor er det også særligt bøvlet, når de pludselig en dag ikke virker, som de skal. Med jævnlig service og daglig kontrol sørger I for, at jeres gaffeltrucks altid fungerer optimalt, samtidig med at I undgår uheldige ulykker.

Det første, I skal gøre, er at vælge en kompetent reparatør. Her skal I selvfølgelig være opmærksom på gode og fair priser, men I skal også undersøge, om de har alle de rette kompetencer og kvalifikationer og det nødvendige udstyr, herunder reservedele.

Kontrol af alle dele

Når en gaffeltruck kommer til service, skal de have gennemtjekket og testet en lang række komponenter. Det gælder alle hydrauliske og mekaniske dele, sikkerhedsudstyr, kontrolknapper og kontrolpaneler, motor, bremser, hjul, kabler og styrtøj. Har I fundet den rette reparatør, kan I være sikre på, at alt dette er kontrolleret og i god stand ved afhentning.

Udover at vedligeholde gaffeltrucken gennem regelmæssig service, kan I også selv sørge for at opretholde trucken ved daglige kontroller. Tjek gerne olieniveauet, om der er vand nok på batteriet, alle de hydrauliske og mekaniske dele samt sikkerhedsudstyr, kontrolknapper og kontrolpaneler.

Det får I hos TotalTruck

Hos TotalTruck står de klar til at hjælpe jer med en grundig service, så sikkerheden på jeres arbejdsplads er i top. De gennemtjekker alle de nødvendige komponenter og udstyr og leverer jeres gaffeltrucks tilbage i topform.

Læs mere om service af gaffeltrucks her.