Skip to main content
7. november 2023

Shell i Munkebo udskifter vaskehallen efter mere end 100.000 bilvaske

Efter at have betjent over 100.000 biler sender Shell Express i Munkebo i denne uge den gamle vaskemaskine på pension.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA SHELL

Efter at have betjent over 100.000 biler sender Shell Express i Munkebo i denne uge den gamle vaskemaskine på pension. Arbejdet med at installere en ny og endnu mere miljøvenlig bilvask er nu i gang. Allerede fredag den 10. november er den populære vaskehal tilbage i drift.

Efter en kortvarig lukning i denne uge er Shell på Fjordvej i Munkebo på fredag klar med en spritny og endnu mere effektiv bilvask. Netop nu arbejder teknikerne med at installere en topmoderne vaskemaskine på tankstationen.

Og ud over at vaske og tørre endnu bedre, så får den nye bilvask også et endnu mere effektivt vand- og sæbeforbrug – til gavn for både bilen og miljøet, fastslår Søren Møller Maretti, direktør for mobilitet i DCC Energi, der driver Shell stationerne i Danmark.

En moderne bilvask er langt mere miljøvenlig, skånsom og effektiv end gør-det-selv-vasken hjemme i indkørslen. For eksempel er anlægget programmeret til at sikre den rette balance i forhold til rengøringsmidler og virketid, så resultatet altid bliver optimalt. Samtidig er der et fintmasket filtersystem, som renser spildevandet, inden det bliver ledt ud i kloakken, forklarer han.

Munkebos nye vaskehal får hele Shells vaskeprogram og byder på det nyeste inden for bilvask. Herunder særlige, bløde og mere skånsomme ‘softtech’-børster, der beskytter bilens lak og vasker helt rent. Dertil kommer et mere optimeret vand- og sæbeforbrug og en forbedret tørreevne.

Ubegrænset bilvask på abonnement

For bilejere, der nyder synet af en nyvasket bil, giver den nye bilvask også mulighed for at benytte Shells vaskeabonnement. Her kan man for 149 kr. per måned frit vaske bilen på Shell i Munkebo og på flere end 100 andre Shell stationer i landet.

Betaling ved den nye bilvask kan ske med alle de gængse betalingskort, med Shell Card og med Shell Service-app på mobilen. Fra app’en er det også muligt at aktivere vasken – enten inde fra bilen eller udenfor, hvis vejret er til det.