Skip to main content
3. juli 2024

Stå skarpt efter sommerferien med nyt forenings- eller firmatøj fra Hejtex

Sommerferien står for døren for de fleste, men det betyder også, at for mange virksomheder, sportsklubber og foreninger over hele landet venter en ny sæson lige om hjørnet. Gå den nye sæson i møde med nyt tøj med trykt eller broderet logo fra Hejtex.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Kim Poulsen

Trænger din sportsklub, forening eller firma til nyt tøj efter ferien? Lad Hejtex hjælpe jer med den rette beklædning samt trykt eller broderet logo, så I ser ekstra skarpe ud, når hverdagen vender tilbage efter en god sommerferie.

Hos Hejtex i Kerteminde kan den familieejede virksomhed klæde jer på med alt fra professionelt arbejdstøj til moderne sportstøj. Med et bredt udvalg af produkter og brands kan Hejtex imødekomme enhver kundes specifikke krav og sikre, at de præsenterer sig bedst muligt.

Tryk og broderi med egne maskiner og flere farver

Hejtex tilbyder desuden flere muligheder for at gøre tøjet unikt med tryk af logoer eller detaljerede broderier. Virksomheder kan få deres logo på alt fra t-shirts og skjorter til jakker og tasker, mens sportsklubber og foreninger kan bestille holdtøj, der styrker sammenholdet og den fælles identitet. Tøjet bliver trykt og broderet på Hejtex egne maskiner, og du kan vælge broderier i hele 12 farver.

Så for dem, der ønsker at imponere ved tilbagevenden fra ferien, er der ingen bedre løsning end at investere i nyt og professionelt tøj med tryk eller broderier fra Hejtex.

For mere information kan du besøge Hejtex’ hjemmeside på www.hejtex.dk eller give dem et kald på tlf. 65 32 53 23.

Foto: Hejtex