Skip to main content

Pejsemontering Fyn

Professionel montering af din nye brændeovn, pejs eller biopejs. Hos Pejsemontering Fyn kan de både vejlede dig, sælge dig din nye ovn og montere den for dig.

Annoncørbetalt Indhold

Jørgen er uddannet tømrer og har monteret pejse og brændeovne i mere end 20 år. Han sætter en ære i at give en grundig rådgivning til kunden og aflevere et håndværksmæssigt flot resultat. Hos Pejsemontering Fyn kan du både købe din nye ovn eller pejs, få professionel montering af din nye pejs eller ovn, men hvis du hellere selv vil montere den selv, kan du få vejledning til dette hos Pejsemontering Fyn.

Hvis du er på udkig efter en ny ovn, kan du besøge Pejsemontering Fyns showroom i Langeskov, hvor du kan se deres brede udvalg af brændeovne, pejse, elpejse, gaspejse og biopejse.

Liwira: selvforkælelse og gaveideer

Jørgen og hans kone Lisbeth har udvidet forretningen med en hyggelig butik ved navn Liwira, der ligger i forlængelse af Pejsemontering Fyns lokaler. I butikken finder du et stort udvalg af brugskunst og lækre delikatesser, der alle er bæredygtige og af høj kvalitet. Størstedelen af Liwiras sortiment er enten produceret lokalt eller fra mindre virksomheder, så der er gode muligheder for at finde noget helt særligt til dig selv eller én, du holder af.

Du kan følge med på Liwiras facebookside her.

Kontakt
AdresseJernbanegade 16, 5550 Langeskov