Skip to main content

Polercenter

Polercenter er din genvej til drømmebilen. Her kan du lease din luksusbil til konkurrencedygtige priser, og du får nemt og hurtigt et tilbud på leasing af bil til både erhverv og privat brug.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Polercenter har de mere end 20 års erfaring med at hjælpe kunder finde den helt rigtige bil. De tilbyder alle former for leasing, så uanset om du skal bruge en bil i privat eller erhvervsmæssig øjemed, kan bilforhandlerens store erfaring komme dig til gavn.

Hos Polercenter giver de dig desuden et nemt og hurtigt tilbud på leasing af din luksusbil, og alle deres priser er konkurrencedygtige, så du kan få en genvej til din næste drømmebil.

Køb og salg af biler

Polercenter tilbyder ikke kun leasning af biler, de forhandler også brugte biler. Så hvis du leder efter din nye brugte bil, så er bilforhandleren også et besøg værd. De har altid biler på lager, og hvis ikke der er en bil, der falder i din smag, så hjælper de dig gerne med at finde den helt rigtige bil.

De hjælper også gerne med finansiering, og da de samarbejder med AL Finans, kan de tilbyde attraktive finansieringsløsninger til både erhverv og private.

Polercenter køber også brugte biler, hvor du kan kigge forbi salgsafdelingen til en uforpligtende snak eller sende en mail til klaus@polercenter.dk med information om bilens nummerplade og kilometerstand.

Klargøring af biler

Hos Polercenter går kvalitet og et højt serviceniveau hånd i hånd. Dette afspejler sig også i deres klargøringsværksted, der sikrer, at deres biler altid leveres topklargjorte.

I klargøringsværkstedet får bilen en grundig ud- og indvendig rengøring, hvor der udelukkende benyttes produkter af høj kvalitet til klar- og rengøringen af alle biler.

Du kan læse mere om Polercenter og finde din drømmebil her.

Kontakt
Adresse Fjordvej 4, 5330 Munkebo