Skip to main content
KERTEMINDE

VIRKSOMHEDER I KERTEMINDE

Herunder kan du finde et stort udvalg af Kertemindes virksomheder

Kertemindes driftige erhvervsliv

I den charmerende by Kerteminde finder du et mangfoldigt udvalg af virksomheder, der bidrager til områdets økonomiske trivsel og dynamik. Kertemindes erhvervsliv spænder bredt fra små lokale iværksættere og specialforretninger til større industrielle spillere, og tager du en tur ned gennem byens hyggelige gågade møder du alt, hvad shopping-hjertet begærer.

Attraktiv erhvervsby

Kertemindes praktiske placering som handels- og transportknudepunkt har desuden gjort det til et attraktivt sted at etablere sig for både lokale og internationale virksomheder. Derfor trives Kertemindes erhvervsliv på bedste vis, og du finder næsten lige så mange muligheder her som i de større byer.

Kertemindes virksomheder spiller dog ikke kun en afgørende økonomisk rolle, men er også med til at styrke samhørigheden i lokalsamfundet. De bidrager til skabelsen af arbejdspladser, støtter lokale velgørende formål samt faciliterer og deltager i fællesskabende events til glæde for både kommunens borgere og gæster fra nær og fjern.

Følg med i nyt fra Kertemindes virksomheder

På LokalNyt Kerteminde kan du blive meget klogere på de enkelte virksomheder og følge med i de nyeste tiltag i den spændende by.

Vil du gerne opdateres, når tøjforretningerne holder lagersalg, når din bilforhandler flytter i nye lokaler, eller når en af de store virksomheder fejrer deres jubilæum? Så finder du det lige her på siden!

Hos LokalNyt Kerteminde sørger vi for at informere dig om store og små nyheder fra byens mange driftige virksomheder, ligesom vi samler interessante begivenheder, ledige stillinger, skarpe tilbud og meget andet på ét og samme sted.

Find den virksomhed, du leder efter

Derudover fungerer LokalNyt Kerteminde som en praktisk oversigt til dig, der leder efter en specifik virksomhed eller service i byen. Uanset om du søger en pålidelig håndværker, en lokal forretning, et lækkert spisested eller en tjeneste, kan LokalNyt Kerteminde hjælpe dig med at finde netop det, du leder efter.

Men LokalNyt Kerteminde går ud over blot at være en informationskilde. Det er en platform, der forbinder virksomheder, beboere og besøgende på tværs af Kerteminde. Ved at udbrede kendskabet til virksomhedernes aktiviteter bidrager platformen til at skabe en sammenhængende og informeret by.

Så gå på opdagelse her på siden, eller følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer med relevante nyheder og historier fra din by.

Start din søgning