Skip to main content

Pias Pølsevogn

Når sulten melder sig, står Pia Hansen altid klar med sin Pølsevogn – på Torvet i Kerteminde i hele landet, når hun bookes til arrangementer.

Annoncørbetalt Indhold

Når sulten melder sig, står Pia Hansen altid klar med sin prisvindende Pølsevogn, når hun kører rundt i hele landet, når hun bookes til alverdens arrangementer.

Måske kender du allerede pølsevognen på Torvet? Men selvom den ikke står på Torvet længere, kan man stadig nyde hendes delikate pølser, når hun kører rundt i landet til arrangementer.

Indehaver Pia Hansen har nemlig 37 års erfaring med at tilberede og sælge pølser. Og hun er så god til det, at hendes pølsevogn af TV2 Fyn har fået prisen som Fyns Bedste Pølsevogn.

Pølsevognen, der også går under navnet Café Fodkold, havde i august 2022 20 års jubilæum med Pia Hansen som ejer. På de 20 år har Pia også gjort en forretning ud af at sprede hendes velsmagende hotdogs ud til hele landet.

Kan bookes til din næste fest 

Pia tilbyder at køre ud til kunder med en af sine pølsevogne. Så hvis man holder et arrangement, hvor man mangler lidt lækkert at spise, kan Pia og pølsevognen bookes. Det er uanset om du skal holde en fødselsdagsfest, julefrokost, bryllup, barnedåb, sommerfest, firma arrangement, møder eller hvis du bare vil forkæle dit personale.

Pia tilbyder udlejning af pølsevogne til både private og firmaer. Når du udlejer en pølsevogn sørger Pia for det hele – alt fra personale til mad og service. Du kan altid finde Pia bag disken, og netop derfor vil servicen altid være i top. De sætter selv op, serverer, pakker sammen og tager skraldet med – det er en nem og simpel løsning til dit næste arrangement. Du skal blot have et strømstik og sted de kan stå med pølsevognen.

Pia og hendes pølsevogn holder til i Kerteminde, men hun kører over hele det danske land. Ingen opgave er for stor eller for lille, og du kan altid give hende et kald og få et uforpligtende tilbud eller forslag til hvordan dit arrangement bliver endnu bedre.

Du kan kontakte hende på tlf.: 23 20 28 28 / 28 83 94 52 eller mail: pia@piaspølsevogn.dk.

 

Fotograf Kim Poulsen

Hvis du mangler en fotograf til at fange din virksomhed og vise den fra sin bedste side, kan Fotograf Kim Poulsen fange jer i det rette lys.

Annoncørbetalt Indhold

Med mange års erfaring med fotografering, videooptagelser og dronefotografi kan Kim Poulsen klare de fleste fotoopgaver. Hvad end det er til erhverv eller private, bringer han et skarpt blik for den gode vinkel og det rigtige lys.

Han er specialiseret i erhvervsfotografering, hvilket indebærer:

  • Erhvervsportrætter
  • Virksomhedsportrætter i både billeder og videoer
  • Droneoptagelser
  • Produktbilleder
  • Pressefotos
  • Eventfotos.

Når han kommer ud og fotograferer din virksomhed, finder I sammen ud af, hvad du gerne vil have, at virksomheden udstråler. På den måde kan du gennem billederne få fremhævet lige nøjagtig de værdier og egenskaber, som din virksomhed står for. Du kan både få billeder af virksomhedens indre og ydre, eller du kan fremhæve dine medarbejdere i deres arbejdsgang.

Udover almindelige fotografier er Kim Poulsen også certificeret dronefotograf. Droneoptagelser giver dig mulighed for at vise en helt unik video og løfte dit indhold til nye højder. Dronefilm er super godt til at præsentere dine erhvervsbygninger, domiciler mv.

Bryllupper, portrætter og events

Selvom Kim Poulsen primært er erhvervsfotograf, tager han også forskellige billeder for private som portrætbilleder, familiefotograferinger, bryllupsbilleder og billeder til forskellige events som fødselsdage og konfirmationer.

Kim Poulsen fotograferer primært på Fyn, men han hjælper gerne i hele landet, samt ved opgaver i udlandet.

Prisvindende fotograf

Kim Poulsens fotografier har bragt ham langt omkring i verden, og i 2020 blev kan kåret til at være blandt verdens 10 bedste reportagefotografer. Det samme år vandt han desuden prisen som årets reportagefotograf i Danmark.

Han har ligeledes været på det danske landshold for professionelle fotografer de sidste fire år. I den forbindelse har han repræsenteret Danmark til verdensmesterskaberne for fotografer.

Hvis du er i tvivl om, Kim Poulsen leverer en bestemt slags opgave, så tøv ikke med at tage kontakt til ham. Så kan I sammen finde frem til en aftale.

Du kan læse mere om hans arbejde, og se et stort udvalg af hans billeder på hjemmesiden.