Skip to main content

Pias Pølsevogn

Når sulten melder sig, står Pia Hansen altid klar med sin Pølsevogn – på Torvet i Kerteminde i hele landet, når hun bookes til arrangementer.

Annoncørbetalt Indhold

Når sulten melder sig, står Pia Hansen altid klar med sin prisvindende Pølsevogn, når hun kører rundt i hele landet, når hun bookes til alverdens arrangementer.

Måske kender du allerede pølsevognen på Torvet? Men selvom den ikke står på Torvet længere, kan man stadig nyde hendes delikate pølser, når hun kører rundt i landet til arrangementer.

Indehaver Pia Hansen har nemlig 37 års erfaring med at tilberede og sælge pølser. Og hun er så god til det, at hendes pølsevogn af TV2 Fyn har fået prisen som Fyns Bedste Pølsevogn.

Pølsevognen, der også går under navnet Café Fodkold, havde i august 2022 20 års jubilæum med Pia Hansen som ejer. På de 20 år har Pia også gjort en forretning ud af at sprede hendes velsmagende hotdogs ud til hele landet.

Kan bookes til din næste fest 

Pia tilbyder at køre ud til kunder med en af sine pølsevogne. Så hvis man holder et arrangement, hvor man mangler lidt lækkert at spise, kan Pia og pølsevognen bookes. Det er uanset om du skal holde en fødselsdagsfest, julefrokost, bryllup, barnedåb, sommerfest, firma arrangement, møder eller hvis du bare vil forkæle dit personale.

Pia tilbyder udlejning af pølsevogne til både private og firmaer. Når du udlejer en pølsevogn sørger Pia for det hele – alt fra personale til mad og service. Du kan altid finde Pia bag disken, og netop derfor vil servicen altid være i top. De sætter selv op, serverer, pakker sammen og tager skraldet med – det er en nem og simpel løsning til dit næste arrangement. Du skal blot have et strømstik og sted de kan stå med pølsevognen.

Pia og hendes pølsevogn holder til i Kerteminde, men hun kører over hele det danske land. Ingen opgave er for stor eller for lille, og du kan altid give hende et kald og få et uforpligtende tilbud eller forslag til hvordan dit arrangement bliver endnu bedre.

Du kan kontakte hende på tlf.: 23 20 28 28 / 28 83 94 52 eller mail: pia@piaspølsevogn.dk.

 

Spisesteder i Kerteminde

Kerteminde har mange forskellige spisesteder, så der er noget forskelligt til enhver smag. Lad dig inspirere her. 

Kerteminde har mange forskellige spisesteder, så der er noget til enhver smag. Lad dig inspirere her. 

Cafe Kirkeladen
Restaurant Rudolf Mathis
Restaurant Glaciet
Taurus Steak House
Hotel Munkebo Kro
Lulu’s Cafe & Boutique
Kaffehuset
Hos Michael
Østfyns Museer
Firenze
Kings Sushi Kerteminde
Traktørselskabet
Kamma’s Tapas
Nature Kitchen
Kreta Pizzeria
Pizza Capri
City Pizza & Grill
Pizza Milano
Pia´s Pølsevogn
Langeskov Pizza & Grill
Bummii Thai Mad
Café Fodkold
Vaffelhuset

Skal dit spisested have en betalt annonce på LokalNyt Kerteminde?

Send os en mail på info@lokal-gruppen.dk

Læs mere om annoncering på LokalNyt Kerteminde her.