Skip to main content

PrivatStressKlinik.dk

PrivatStressKlinik.dk hjælper mennesker, der lider af stress, samt virksomheder, som ønsker at forebygge det.

Annoncørbetalt Indhold

Stress er samfundsskabt og en naturlig reaktion på en usund og uholdbar tilstand, der har varet alt for længe. Stress fører til, at vores krops nervesystem lukker ned for vores bevidsthed, og langvarig stress kan opstå.

Anette Lindegaard fra PrivatStressKlinik.dk i Munkebo ved, at der findes mange årsager og former for stresssymptomer. Derfor tilbyder hun råd og behandling til alle, som ønsker det.

Helhedsorienteret behandling hos din virksomhed

Hos PrivatStressKlinik.dk kan man blive behandlet på klinikken i Munkebo, men det er også muligt for virksomheder, foreninger og skoler mv. at få besøg af Anette. Det gør hun fordi, at hun rigtig gerne vil gøre mere for stressforebyggelse.

Vi skal forebygge stress ved at løfte vores bevidsthed, især vores kropsbevidsthed, for vi skal kunne mærke os selv for at kunne forebygge stress hos os selv og hinanden.

Tag fat i Anette Lindegaard fra PrivatStressKlinik.dk, for hun ved, hvordan man forebygger og behandler stress. Du kan læse mere om hende og hendes tilgang til stressforebyggelse på hendes hjemmeside.