Skip to main content

Fotograf Kim Poulsen

Hvis du mangler en fotograf til at fange din virksomhed og vise den fra sin bedste side, kan Fotograf Kim Poulsen fange jer i det rette lys.

Annoncørbetalt Indhold

Med mange års erfaring med fotografering, videooptagelser og dronefotografi kan Kim Poulsen klare de fleste fotoopgaver. Hvad end det er til erhverv eller private, bringer han et skarpt blik for den gode vinkel og det rigtige lys.

Han er specialiseret i erhvervsfotografering, hvilket indebærer:

  • Erhvervsportrætter
  • Virksomhedsportrætter i både billeder og videoer
  • Droneoptagelser
  • Produktbilleder
  • Pressefotos
  • Eventfotos.

Når han kommer ud og fotograferer din virksomhed, finder I sammen ud af, hvad du gerne vil have, at virksomheden udstråler. På den måde kan du gennem billederne få fremhævet lige nøjagtig de værdier og egenskaber, som din virksomhed står for. Du kan både få billeder af virksomhedens indre og ydre, eller du kan fremhæve dine medarbejdere i deres arbejdsgang.

Udover almindelige fotografier er Kim Poulsen også certificeret dronefotograf. Droneoptagelser giver dig mulighed for at vise en helt unik video og løfte dit indhold til nye højder. Dronefilm er super godt til at præsentere dine erhvervsbygninger, domiciler mv.

Bryllupper, portrætter og events

Selvom Kim Poulsen primært er erhvervsfotograf, tager han også forskellige billeder for private som portrætbilleder, familiefotograferinger, bryllupsbilleder og billeder til forskellige events som fødselsdage og konfirmationer.

Kim Poulsen fotograferer primært på Fyn, men han hjælper gerne i hele landet, samt ved opgaver i udlandet.

Prisvindende fotograf

Kim Poulsens fotografier har bragt ham langt omkring i verden, og i 2020 blev kan kåret til at være blandt verdens 10 bedste reportagefotografer. Det samme år vandt han desuden prisen som årets reportagefotograf i Danmark.

Han har ligeledes været på det danske landshold for professionelle fotografer de sidste fire år. I den forbindelse har han repræsenteret Danmark til verdensmesterskaberne for fotografer.

Hvis du er i tvivl om, Kim Poulsen leverer en bestemt slags opgave, så tøv ikke med at tage kontakt til ham. Så kan I sammen finde frem til en aftale.

Du kan læse mere om hans arbejde, og se et stort udvalg af hans billeder på hjemmesiden.

Kontakt
AdresseRynkeby Bygade 71 , 5300 Kerteminde