Skip to main content

LokalGruppen

LokalGruppen dækker over LokalNyt og LokalVækst, der er henholdsvis et landsdækkende, online lokalmedie og et landsdækkende erhvervsnetværk.

Annoncørbetalt Indhold

LokalGruppen har hovedkontor i Middelfart, men er i realiteten landsdækkende. Lokalmediet LokalNyt dækker Danmarks 100 største byer, mens det landsdækkende erhvervsnetværk, LokalVækst, spreder sig ud over Fyns grænser.

LokalNyt – dit lokale nyhedsmedie i Kerteminde

Mangler du et sted, hvor du kan finde dine lokale nyheder? Så behøver du ikke lede længere.

LokalNyt er din lokale e-avis, som dækker alt fra lokale nyheder til lokalområdets virksomheder, begivenheder, ledige jobs og meget mere.

LokalNyt er til stede i Danmarks 100 største byer, så naturligvis også her i Kerteminde.

Du kan følge med i, hvad der sker i Kerteminde både her på hjemmesiden, men også på LokalNyt Kertemindes Facebook, Instagram og LinkedIn, hvor der bliver delt spændende nyheder, events og meget mere.

Der er ingen betalingsmur, så du altid helt gratis blive opdateret på dit lokalområde.

Annoncering på LokalNyt

Hvis din virksomhed mangler lokal omtale eller kendskab, er LokalNyt et oplagt sted at blive annoncør. Her kan du for 200 kr. om måneden få billig markedsføring med en betalt virksomhedsprofil på hjemmesiden samt deling af dine nyheder, jobopslag og events på hjemmesiden og sociale medier.

Du kan læse mere om alle fordelene ved at være annoncør på LokalNyt Kerteminde her.

LokalVækst – dit lokale erhvervsnetværk

Vil du gerne udbygge dit lokale netværk? Så tag et kig forbi LokalVækst.

LokalVækst skaber erhvervsnetværk i dit lokalområde og på tværs af landet.

Formålet med LokalVækst er at lave et lokalt netværk for byens erhvervsdrivende, hvor man kan ideudvikle sammen, mens man styrker og inspirerer hinanden gennem sparring og kendskab.

Som medlem af LokalVækst Kerteminde bliver du også annoncør på LokalNyt Kerteminde, hvor du får en betalt annonceside med link til din hjemmeside og sociale medier samt deling af nyheder, events og stillingsopslag fra din virksomhed.

Du kan læse meget mere om LokalVækst lige her.

Kontakt
AdresseJernbanegade 57, 5500 Middelfart