Skip to main content
17. februar 2023

Prisvindende fotograf er klar til bryllupssæsonen

Bryllupssæsonen nærmer sig, og det er tid til at booke en bryllupsfotograf, hvis man skal nå det. Landsholdsfotograf Kim Poulsen fra Kerteminde har 10 års erfaring med at indfange brudeparrenes store dag.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Bryllupssæsonen nærmer sig, og det er tid til at booke en bryllupsfotograf, hvis man skal nå det. Landsholdsfotograf Kim Poulsen fra Kerteminde har 10 års erfaring med at indfange brudeparrenes store dag.

Kirkeklokkerne ringer, solen skinner, kjolen sidder, men hvem skal tage billeder af det hele?

Forud for den store dag er der gået måneder – måske år – med at drømme og planlægge dagen. Kjolen er ikke tilfældig, det er maden eller stedet heller ikke – og da slet ikke partneren. Derfor bør billederne heller ikke være tilfældige. Når dagen er omme, er det trods alt kun minderne samt jeres billeder, der er tilbage. Derfor er det vigtigt at overveje, hvem der skal tage billederne.

Detaljerne er i fokus

Kim Poulsen fra Kerteminde er professionel fotograf med 10 års erfaring med at fotografere bryllupper. Han har en stor forståelse for, at et bryllup er en once in a lifetime-oplevelse, og derfor gør han altid sit ypperste for at få de bedste billeder.

Når en professionel fotograf tager billeder til jeres bryllup, handler det om meget mere end bare at pege kameraet mod jer og bede jer om at smile. For Kim handler det om at fange de små detaljer, der betyder så meget. Den særlige blonde på kjolen, blomsten i knaphullet eller det hurtige kærlige blik brudeparret sender hinanden, når de tror, ingen andre kigger. Kim sætter en ære i at indfange de følelser og den stemning, der er til stede ved brylluppet. Det er både smil, grin og tårer, og det er alt sammen med til at fortælle historien om netop jeres unikke bryllup.

Kim bruger en fotodokumentarist still, der er baseret på en naturlig farvesætning. Han vil helst tage så naturlige billeder som muligt, der ikke virker for opstillede. Dette sikrer, at I får de mest ægte billeder, der virkelig fanger jer og jeres store dag.

Vælg den rette pakkeløsning for jer

Bryllupsfotografer kommer i alle prisklasser, men hvis I vælger Kim, tilbyder han flere forskellige pakker, alt efter hvilke ønsker I har for bryllupsbillederne. Han kan komme og blot tage portrætter af jer, men han kan også tage billeder under hele dagen – lige fra forberedelserne med tøj og hår til og med brudevalsen.

Kim fotograferer primært på Fyn, men hvis I holder jeres bryllup andre steder i Danmark eller endda i udlandet, kommer han også gerne derhen med sit kamera, for at indfange jeres bryllup. Han kan endda også tage sin drone med, hvis I vil gøre noget ekstra særligt ud af det.

For udover at tage billeder er Kim også certificeret dronefotograf. Derfor kan I tilvælge at få lavet en flot dronevideo fra jeres bryllup, som rigtig viser de skønne omgivelse, jeres bryllupsfest holdes i.

Prisvindende fotograf

Kim Poulsens fotografier har bragt ham langt omkring i verden, og i 2020 blev kan kåret til at være blandt verdens 10 bedste reportagefotografer. Det samme år vandt han desuden prisen som årets reportagefotograf i Danmark.

Han har ligeledes været på det danske landshold for professionelle fotografer de sidste fire år. I den forbindelse har han repræsenteret Danmark til verdensmesterskaberne for fotografer.

Kim Poulsen er derfor garant for kvalitetsbilleder på et meget højt niveau. Hvis I er interesserede i at få Kim til at tage jeres bryllupsbilleder, kan I altid kontakte ham og sammen komme frem til en aftale.

I kan læse mere om hans arbejde, blive klogere på priserne på de forskellige pakker og se et stort udvalg af hans bryllupsbilleder på hjemmesiden: