Skip to main content
9. marts 2023

Fotograf Kim Poulsen er nyregistreret droneoperatør og fjernpilot

Så er der nyt fra Fotograf Kim Poulsen, der er blevet registreret som droneoperatør og fjernpilot efter de seneste regler fra Trafikstyrelsen.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Så er der nyt fra Fotograf Kim Poulsen, der er blevet registreret som droneoperatør og fjernpilot efter de seneste droneregler fra Trafikstyrelsen. 

Der er styr på sagerne hos Kim Poulsen, der bl.a. tilbyder droneoptagelser som en af sine fotografservices. For at flyve med en drone til fotografering skal man nemlig have de korrekte registreringer, mærkninger og forsikringer ift. Trafikstyrelsens regler – og det har Kim Poulsen nu fået. 

Det betyder, at han nu er registreret som droneoperatør og fjernpilot med mærkning af d. 27. februar 2023 og erhvervsforsikring efter Trafikstyrelsens bekendtgørelse BL 9-4 og EU-forordningen 785/2004. 

Fotograf Kim Poulsen specialiserer sig i erhvervsfotografering og har mange års erfaring med både almindelig fotografering, video og droneoptagelser. En drone giver mulighed for at vise en helt unik video og løfte dit indhold til nye højder. Det er f.eks. en god metode til at præsentere erhvervsbygninger, domiciler mv.  

Se Kim Poulsens smukke arbejde på Facebook.